dinsdag 14 september 2010

Alles valt mee!

Er zijn van die dagen dat alles goed gaat. Je staat op, en na dagen van regen schijnt er een heerlijk zonnetje. Fijn, als je de halve dag langs het hockeyveld moet doorbrengen! De weegschaal is lief voor je, weer een kilo eraf. Jongste zoon wint zijn wedstrijd met 9-3, joepie! (over de wedstrijd van oudste zoon zal ik het nu even niet hebben...)
's Middags gaan we naar de jaarlijkse scouting-BBQ en de zon blijft maar schijnen. Ik kan warempel een heel stukje vlees op, en een beetje salade en jawel: 1 sneetje stokbrood met kruidenboter, lekker hoor. Kortom: afgelopen zaterdag was een heerlijke dag.
Ook andere dingen vallen mee. Sjoerd's eerste weken als brugsmurf bijvoorbeeld. Hij gaat vrolijk naar school en komt weer vrolijk thuis, da's een goed teken. Hij heeft al nieuwe 'matties', en nog geen huiswerk. De meeste leraren zijn aardig, wiskunde is een makkie en engels ook. Wat wil je nog meer?
Waar ik heel erg tegenop zag was om te gaan sporten. Toen ik met 'project afvallen' begon was mijn eerste doel om de dagelijkse dingen weer zoveel mogelijk lopend en met de fiets te doen. Dat doel heb ik inmiddels bereikt. Het afvallen gaat nu wat langzamer, dus het werd tijd om echt te gaan sporten. Maar wat is die drempel van de sportschool hoog! Zeker 2 maanden heb ik ertegenaan gehikt en vorige week dan toch eindelijk een afspraak gemaakt voor een persoonlijke intake en begeleiding voor medisch fitness. En raad eens: het viel mee! Ik ben nu 2x geweest, en het gaat best lekker. Geen last van spierpijn en het afvallen gaat ook weer wat sneller. Kortom: alles valt mee...

2 opmerkingen:

heidi zei

Goed zo! Sporten wordt steeds leuker als het beter gaat, en ik kan mij indenken dat het voor jou helemaal een goede zaak is... Ik ben erg benieuwd naar je verschijning, laat je ons eens wat zien van je overwinning?
groetjes van Heidi

Nellie Hulsman-Lodders zei

Wat goed van je, Roelien. Je bent onwijs top bezig! En ja... ook IK ben benieuwd naar jouw resultaat! We kunnen natuurlijk weer eens met z'n allen afspreken, maar volgens mij is dat zo'n beetje het meest kansloze wat er op dit moment is. Dus: foto!!!!
Ik ben trots op je!