dinsdag 15 januari 2013

EKEF uitdaging 150

De uitdaging deze week voor de kaartenmakers is: een serie kleine kaartjes 10x10 clean & simple, gesponsord door Stempelfeest. De uitdaging voor de scrappers is: maak een clean and simple layout. Een hele fijne opdracht voor mijn eerste week als DT-lid van EKEF, want clean and simple is echt 'mijn ding', zeg maar. Jaren geleden ben ik een keer op de CHA geweest. Een enorme belevenis. Ten eerste om de plaats waar het was, Las Vegas. Wat een bijzondere stad is dat, zodra je 1 voet uit het vliegtuig zet struikel je er al over de gokautomaten. En dan die maffe Amerikanen die dus echt 24 uur per dag achter die apparaten zitten, de enorme casino's langs de strip en dat allemaal midden in de woestijn. En dan de beurs zelf, een waar hobby-eldorado. Je weet niet waar je het eerst en laatst moet kijken, zoveel komt er op je af. Het leukste was misschien wel het celebrity-spotten. Tim Holtz heb ik hier voor het eerst aan het werk gezien, Becky Higgins liep er 'in het wild' rond maar het leukste was mijn ontmoeting met Cathy Zielske, de koningin van clean and simple. Ik ben een enorme fan van haar werk, de mooie strakke lijnen in haar layouts, wat ze met tekst doet, haar schrijfstijl en haar heerlijk humoristische kijk op het leven. Ze heeft haar eerste boek voor me gesigneerd, en dat boek heb ik uit de kast gepakt om inspiratie op te doen voor deze opdracht:
Veel eenvoudiger kan het niet: cardstock, een restje papier, mijn printer en een favoriete foto van een vakantie van een paar jaar terug. Ik ben benieuwd naar jullie clean and simple layouts, veel plezier met deze uitdaging!

7 opmerkingen:

anja curvers zei

Prachtig lootje hoor ik vind clean en simple ook heel erg mooi maar slaag er niet in dit in een layot toe te passen knap hoor. Welkom bij EKEF.

Je@net zei

Super gave lo, Roelien, en van harte welkom bij EKEF!

Marijke zei

Knap je strakke CAS lay out!! Enne veel plezier bij EKEF!

Groetjes, Marijke

Tinie zei

Hele stoere LO heb je gemaakt!! Erg leuk gedaan!
groetjes Tinie

Anneke. zei

Prachtige LO. Wat een leuke stoere foto...
Groetjes Anneke.

Bernadet zei

ik vind 'm geweldig stoer Roelien.
Geweldig leuk dat je onze nieuwe collega word. heel veel plezier bij ons

Peggy zei

Hele leuke LO.
Veel plezier bij EKEF.
Groetjes,
Peggy * Mollemieke *