dinsdag 12 februari 2013

Valentijn!

Goedemorgen,  het is weer tijd voor de nieuwe uitdaging van Elke kaart een feestje. Het thema deze week is, hoe kan het ook anders: liefde, valentijn, trouwen, kortom alles wat met liefde te maken heeft  en de sponsor  is Noor Design 
Ik heb voor deze week geen layout gemaakt, maar iets anders. Een tijdje terug kwam ik bij Action leuke hartvormige letterbakken tegen, helemaal geknipt voor dit thema natuurlijk. Ik heb me heerlijk uitgeleefd met verf, verschillende soorten inkt, stempels, glossy accents, glimmer mist enz. Het resultaat:

Nog een paar detailfoto's: Ik hoop dat dit jullie allemaal inspireert om ook iets moois te maken in valentijnssfeer!9 opmerkingen:

Je@net zei

Wat een gaaf project, Roelien, super!

Else-Marie Post zei

Leuke letterbak, en dat bij de action vandaan! Leuke dingen heb je gebruikt, zoals mooie kleuren en foto's, om van de letterbak een mooi project te maken. ~Liefs Else-Marie~

Rensina Steursma zei

Wauw wat een gaaf hart zeg! Leuk idee en erg inspirerend.

Nicole Parmentier zei

Prachtig Roelien! Nu hoef je nooit meer naar je trouwfoto's te zoeken ;-) de foto van je zonen is ook echt heel leuk langs jullie trouwfoto. Een super mooie creatie om op te hangen. Lang leve de action, zou ik zeggen!

Tinie zei

Heel erg leuk gedaan!! Een plaatje om naar te kijken!
groetjes Tinie

marja zei

Wat een onwijs gave creatie Roelien!!

Lieve groetjes Marja.

Marijke en Chantal zei

Woow wat een schitterend creatie!! Erg mooi gemaakt, op naar de Action!

Groetjes, Marijke

Bernadet zei

ooow dit is echt gaaf Roelien.
Wat een pronkstuk zeg!

sjouks kaarten zei

Wat mooi!
Groetjes Sjoukje