donderdag 17 mei 2007

Edited: artikelnummer 18149 , Cathy Caddy (mocht je er naar op zoek willen gaan...)


Als scrapper met veel te veel spullen ben ik eigenlijk altijd aan het opruimen en organiseren. Tot nu toe heb ik daarbij eigenlijk altijd vooral op de praktische kant gelet. Maar het oog wil ook wat, dus toen ik een paar weken geleden zag wat een leuke nieuwe spullen Creative Imaginations uitbracht in hun 'Bare Essentials' lijn heb ik meteen een paar dingen meegenomen. Zoals deze 'tool caddy'.
Ik heb me lekker uitgeleefd met verf, papier, stempels en allerlei embellishments, en nu heb ik mijn eigen, heel persoonlijke caddy. Daarna volgde een bak met vakken, waarin ik nu mijn resten papier heb zitten. Die staat op mijn bureau, dus hopelijk gebruik ik die resten dan ook nog eens. En nu ben ik nog bezig met een soort 'vakjesdoos' waarin straks allerlei 'losse' rommeltjes en ditjes en datjes een plek moeten vinden. Wat kan opruimen toch leuk zijn!

Het is hier verder een rustige week geweest, maar volgende week staat er een boel spannends op het programma voor Jelle. Maandag beginnen de CITO-toetsen, dinsdag is het verkeersexamen, en later in de week zijn er dan ook nog selectietrainingen voor hockey. En verder tellen we af voor Scrapaganza, en hopen we dat ook die laatste spullen nog op tijd uit de VS arriveren. Ik lig nog niet wakker 's nachts, so far so good!

3 opmerkingen:

Anoniem zei

Wooooow waar heb je die vandaan???

heidi zei

Leuk bakkie zeg, dat ziet er vrolijk uit!

Nellie Hulsman-Lodders zei

Het blijft een plaatje om naar te kijken, Roelien! Maar in het echt is ie heel veel mooier!