zondag 30 september 2007

Nieuwe scrapkamer!

M'n nieuwe scrapkamer is klaar! de afgelopen dagen hebben alle spullen langzamerhand een plekje gekregen en nu kan ik eindelijk weer scrappen. De eerste lo's voor het Egypte-album zijn inmiddels klaar, die zal ik binnenkort laten zien.

Je kunt misschien wel zien dat we voor de inrichting een paar ritjes naar IKEA hebben moeten maken! Dat was beslist geen straf, want ik ben gek op IKEA, ze hebben er niet alleen hele leuke spullen maar ook heel veel praktische oplossingen voor mensen met veel spullen, zoals scrappers!
Tot nu toe had ik een scrapplek op zolder, dat was aan de ene kant lekker makkelijk, want je kon alles laten liggen, geen mens die de rotzooi zag! Aan de andere kant was het ook wel ongezellig, ik in m'n eentje boven en de rest gezellig beneden. Nu kunnen de jongens lekker bij me komen zitten, wat Ids deze week ook al heel vaak gedaan heeft:

3 opmerkingen:

Nellie Hulsman-Lodders zei

OOOOOOH!!! Wat een scrapplek, Roelien! ONGELOOFLIJK! En inderdaad: super handig dat het beneden is en dat de kids er gewoon bij kunnen zijn. Meid, oh meid, wat een paradijs!

heidi zei

Super, dat ziet er gelikt uit zeg... Quizje: Wie is er het meest in zijn nopjes met deze scrapkamer?
A. Ids
B. Roelien
C. Beiden
Veel scrap en knutselplezier samen!

Anneli zei

ooooh Roelien, weer een kamer om jaloers op te zijn...en al die bloemen die ik daar op de planken zie staan.....Super hoor!!

Wat zul je daar heerlijke inspirerende momenten doorbrengen.