woensdag 12 maart 2008

Aan- en afwezig

Ik weet het, ik ben een beetje afwezig geweest. Te veel andere besognes aan m'n hoofd en zo. Om het goed te maken: ik ben nu ook op Hyves te vinden. Een half jaartje geleden had ik me al eens aangemeld, maar dat was alleen maar om de foto's van Sjoerd's Tsjechie-reis te kunnen bekijken. Maar Jelle wilde op Hyves, en ik wil toch een beetje weten wat hij daar allemaal doet, dus ik heb vanmiddag mijn account maar eens geactiveerd. Al is het alleen maar in een poging om Jelle toch een klein stapje voor te blijven!
Op scrapgebied heb ik eindelijk de transparanten van Hambly ontdekt. Ik weet het, ze zijn hip en trendy, maar ik had er weinig mee. De workshop van CD Muckoskyheeft ervoor gezorgd dat ik ze nu helemaal leuk vind, weer een verslaving er bij. Verder ben ik bezig met een miniboekje 'Month of super short stories', naar een idee van Cathy Zielske
Leuk om te doen, lekker simpel en ik denk heel leuk om jaren later nog eens terug te kijken.
Tot besluit nog een minialbum wat ik een maand of 2 geleden heb gemaakt. Het is een chipbord album van BasicGrey, op formaat 6x12 inch. Papier, knoopjes, chipbord van BasicGrey, plus nog wat 7Gypsies, bloemen en ander leuks. Foto's zijn van het groep 8 kamp van Jelle, op Texel.


Geen opmerkingen: