woensdag 2 april 2008

Invallen

We zijn allemaal geveld door de griep. Behalve Ids dan, die loopt hier even vrolijk als altijd rond te banjeren. Jelle is alweer genoeg opgeknapt om naar school te gaan, maar Sjoerd nog niet. En dat is wel een beetje sneu, want hij is nota bene jarig vandaag. Gelukkig hebben we het zaterdag al uitgebreid gevierd, maar hij had zich toch wel erg verheugd om vandaag op school te trakteren. Toen ik vanochtend toch maar even ging melden dat hij nog ziek was trof ik een ivaljuf aan. Sjoerd's eigen juf (overigens ook een invalster voor een zwangere juf) was zelf ook ziek. Gedeelde smart....
Maar halverwege de ochtend ging de telefoon. Rijkjan nam op. 'Ja....... ik zet 'm even op de speaker......' en toen hoorden we Sjoerd's hele klas roepen: gefeliciteerd met je verjaardag! Sjoerd was er stil van. En wij eigenlijk ook een beetje...
Het zijn de kleine dingen die het doen, en wat geweldig dat een invaljuf, die toch de hele klas eigenlijk niet kent, aan zoiets denkt. Dank je wel!

3 opmerkingen:

Anoniem zei

Hello. This post is likeable, and your blog is very interesting, congratulations :-). I will add in my blogroll =). If possible gives a last there on my blog, it is about the Flores Online, I hope you enjoy. The address is http://flores-on-line.blogspot.com. A hug.

Nellie Hulsman-Lodders zei

Nog gefeliciteerd, Roelien! En inderdaad: wat ontzettend attend zo'n telefoontje! Ik hoop dat jullie allemaal snel weer beter worden!

heidi zei

Heel attent van die juf, een kleine moeite en voor idereen een opkikker!