maandag 30 juni 2008

gat

Na alle drukte en hectiek van de afgelopen maanden zijn we in een diep gat gevallen:) ineens was er niets meer te doen, en het valt nog niet mee om van rennen, vliegen, draven ineens om te schakelen naar helemaal niets. Jelle had het ook moeilijk met het afscheid van zijn klasgenoten. Gelukkig was hij niet de enige, binnen een dag was er een 'groep 8 for ever' hyves! Afgelopen weekend is hij met Rijkjan een weekendje naar Rotterdam geweest. Daar speelden de heren hockeyers om de Champions Trophy, en de dames speelden een 4-landen toernooi. Mooiere kans om zoveel top-hockeyers aan het werk te zien krijg je niet snel (OK, in Peking misschien ...)
Jelle heeft in elk geval met volle teugen genoten. Niet alleen van de wedstrijden, ook van alle winkeltjes met hockeyspullen (hij heeft voor een prikkie een nieuwe stick gescoord, plus nieuwe hockeyschoenen en een trainingspak), de merchandising (z'n oude stick is geheel gratis voorzien van een nieuwe grip, en gepimpt met een sticker van het herenteam en zijn eigen naam) en de clinic onder leiding van Taeke Taekema, het Nederlandse strafcornerkanon.
En omdat Sjoerd en Ids zaterdag zijn vertrokken voor een hele week scoutingkamp had ik het rijk alleen en heb ik eindelijk weer eens lekker kunnen scrappen. Daar was het de laatste maanden nauwelijks van gekomen. Ik ben eerst maar eens mijn werkplek op gaan ruimen, en ben toen aan de slag gegaan met een pakket Archaic van BasicGrey. Een prima papierlijn voor stoere jongensfoto's, en ik heb er dan ook 5 lo's mee gemaakt, geen slechte score voor een zondagje scrappen!

Een dagje Artis met opa en oma:


Ids op school:


En mijn eigen lieverdje bij het beeldje van het 'Lieverdje' op het Spui in Amsterdam:

3 opmerkingen:

Lietje zei

als ik je lootje van groep 3 bekijk, baal ik weer eens flink dat ik in die tijd nog niet scrapte. Al had ik er dan geen lo van gemaakt, had in ieder geval wel de foto's gehad.

Renata van Miltenburg zei

Die zien er weer goed uit Roelien, vooral de eerste vind ik heel mooi!
Prachtige kleuren weer trouwens ban BG!!


Groetjes, Renata

Nellie Hulsman-Lodders zei

Schitterende layouts, Roelien! Je bent lekker op dreef! Ikzelf kan de inspiratie nog niet echt vinden. Heb je trouwens nog een tip voor me voor het organiseren/opruimen van mijn werkplek?