dinsdag 9 juni 2009

Nieuw!

Zo, ik ben terug van (even) weggeweest. Ik wilde even een blog-pauze nemen. Maar nu ben ik er weer, met frisse moed! en nieuws! Om te beginnen heb ik de 'looks' van mijn blog een beetje opgefrist. De banner is afkomstig van Houseof3 , de titel heb ik er zelf aan toegevoegd.
Verder heb ik heel veel nieuwe layouts gemaakt. Teveel om allemaal te laten zien, maar eentje kan wel:

En dan het belangrijkste nieuws. Komend najaar ga ik weer workshops geven, voor Creatief Scrapwork, een scrapwinkel in Hoorn. Het programma ziet er als volgt uit:

22 augustus: Scrap je vakantie foto’s

Nu iedereen weer terug is van vakantie en de kinderen weer naar school gaan is het tijd om lekker na te genieten van alle mooie vakantiemomenten en de herinneringen vast te leggen in je scrapbook. Vandaag gaan we maar liefst 4 layouts vol vakantiefoto’s scrappen, met recht een vliegende start voor je vakantiealbum!

3 september: Clear layout

We kennen allemaal inmiddels het gebruik van transparante sheets op layouts, en ook transparante minialbums zijn heel bekend. Maar wat dacht je ervan om in plaats van cardstock een transparant als achtergrond voor je layout te gebruiken? Vanavond gaan we een clear layout maken, en omdat we de achterkant natuurlijk ook netjes af moeten werekn, maken we er dus zelfs 2!

5 september Mixed-up minialbum ‘Home sweet home’

Als je al een poosje scrapt heb je vast heel veel restjes: cardstock, papier, stukjes transparant, chipbord, filefolders, envelopjes en noem maar op. Vandaag laten we je zien hoe je uit al die overgebleven stukjes en beetjes een heel bijzonder album maakt. We gaan er foto’s in verwerken van ons eigen huis, je favoriete plekjes in huis, een verhuizing of verbouwing enz. Maar als je er graag een heel ander thema aan geeft is dat ook mogelijk. Eén ding is zeker: dit wordt een uniek en heel persoonlijk album!

10 oktober Schoolfotoalbum

Wie heeft ze niet: een flinke stapel schoolfoto’s. Hartstikke leuk natuurlijk, maar wat moet je met al die portretten en klassefoto’s? De oplossing: verwerk ze in een schoolfotoalbum. Alle foto’s van groep 1 tot en met groep 8 bij elkaar, en kijk hoe je kind verandert van die leuke kleuter in een soms wat dwarse maar toch ook best lieve bijna-puber. Ook als je kind nog niet zo ver is kun je meedoen, we maken de pagina’s zover klaar dat je alleen de foto’s nog maar in hoeft te plakken. Dit album gaan we binden met de bind it all.

7 november: Layouts met veel foto’s

Ken je dat: een enorme stapel foto’s waar maar geen eind aan lijkt te komen? En waar maar steeds nieuwe foto’s bijkomen? Zie je er tegenop om eraan te beginnen? Kom dan vandaag met die hele stapel naar ons toe, en wij gaan je helpen om er eens flink wat te gaan scrappen. Geen moeilijke en tijdrovende technieken vandaag, maar gewoon mooie layouts met veel foto’s.

19 november: Ronde layout

Vanavond weer een ‘anders dan anders’ layout. We gaan een ronde layout maken. Om ervoor te zorgen dat je deze layout probleemloos in je album kunt schuiven gaan we ook de achterkant bewerken, dit is dus eigenlijk een 2-in-1 workshop!

28 november : De dagen van December.

Vandaag maken we een bijzonder kerstalbum. Een album waarin je de hele periode tussen 5 december en kerst kunt vastleggen. Een album voor al die bijzondere momenten en jaarlijks terugkerende tradities in de aanloop naar Kerst. Een album helemaal in Kerstsfeer, waarin we ruimte openlaten voor de foto’s die je tussen Sinterklaas en Kerst gaat maken. Zo heb je direct na Kerst al een prachtig album om nog lang van na te genieten!

Voor meer informatie en inschrijvingen kun je terecht op de website,
Creatief Scrapwork

Ik heb er heel veel zin in, workshops geven is ontzettend leuk en inspirerend!

Geen opmerkingen: