maandag 10 mei 2010

Een maand verder!

Alweer een maand geleden dat ik voor het laatst iets heb gepost, de hoogste tijd dus om weer even bij te praten. April is voorbijgevlogen. We zijn druk geweest met de verjaardag van Sjoerd, de paasdagen, hockeywedstrijden, doktersbezoekjes, scoutingwedstrijden, de kinderhulp-collecte, het klassenfeest van Sjoerd en zijn beste vriend, schoolreisjes en een fantastische moederdag-verwenochtend op school. Groep 8 had een heuse beauty-salon ingericht waar alle moeders om de beurt ontvangen werden en in de watten werden gelegd met voetmassages, maskertjes en manicures. Het leukste moederdagcadeautje wat ik ooit gekregen heb!
Sjoerd en Ids hebben maar liefst 2 weken meivakantie, Jelle moest vandaag wel naar school. Meestal is het andersom, is hij lekker vrij terwijl z'n broertjes gewoon naar school moeten, dus hij liep vanochtend wel een beetje te balen. Toch valt het wel mee, vandaag en woensdag heeft hij les, morgen een sportdag en dan alweer een lekker lang weekend vrij. Vorige week heeft Jelle geholpen bij een hockeykamp op de club, dat leverde flink wat uren op voor zijn maatschappelijke stage.
De operatie ligt nu ruim 6 weken achter me. Het nieuwe eten begint langzaam te wennen en ook mijn energie komt zo langzamerhand weer terug, zeker als de zon een beetje wil schijnen! Ik ben al ruim 12 kilo afgevallen en pas weer in een kleinere spijkerbroek. Op naar het volgende maatje kleiner!

1 opmerking:

margaret zei

Hoi Roelien,
Ik heb heel je verhaal nogmaals helemaal doorgelezen. Ik vind je enorm moedig en dat mag best eens gezegd worden. 12 kilo is een geweldige prestatie. Ik blijf je volgen. Succes.........
Groetjes Margaret (RL)