woensdag 25 juni 2008

het vervolg

Het feest is achter de rug. Volgens Jelle was het een topfeest, dus ik denk dat we het goed gedaan hebben. Er is veel gegeten, veel gedanst en geschuifeld, marshmallows geroosterd en nog veel meer.



En nu zijn we alweer een paar dagen verder. We hebben een boom geplant, het afscheidscadeau van groep 8 voor de school, en gisteravond was de musical en afscheidsavond. Een emotionele avond moet ik zeggen, niet alleen voor mij maar toch ook wel voor Jelle. Want hoewel hij veel zin heeft in de brugklas, en het hele jaar heeft geroepen dat hij niet kon wachten tot hij van school af ging wordt het nu toch wel erg definitief. Met veel kinderen heeft hij 8 jaar in de klas gezeten, en ze hebben een geweldig laatste jaar achter de rug, met een top-meester. Vandaag gaan ze nog 1x naar school, om dan via een glijbaantje voor de laatste keer de school te verlaten. Weer tranen vrees ik.....
En dan lekker vakantie, 6 weken niet op de klok kijken en rustig aan doen, ik heb er zin in!

1 opmerking:

Monique Helfrich zei

Wat een mooie afsluiting van zo'n bijzondere periode. Dat is iets om altijd te onthouden! Leuk!!! en ook wel weer lekker dat dit alles nu weer achter de rug is.