woensdag 9 juli 2008

Een soort van uitdaging?

Normaal gesproken ben ik niet zo van de uitdagingen, ik heb meestal genoeg ideetjes en dingen die ik nog wil doen. Maar nu heb ik mezelf toch een uitdaging gesteld. Of misschien is het meer een ultimatum? Met de komende CHA in zicht vliegen de sneak peaks van de nieuwe collecties je alweer om de oren. Er komen veel herfst- en winterlijnen aan, en meestal zijn dat mijn favoriete papiertjes. Maar..... er ligt hier nog zoveel nieuw papier van de laatste CHA, en van daarvoor......en daarvoor. Mijn papierbakken puilen uit, en er passen er niet meer in mijn kast. Om dat zo te houden, en toch alle leuke nieuwe spulletjes te kunnen kopen die er aankomen moet er iets gebeuren. Namelijk: scrappen! oude voorraad opmaken, en zo ruimte maken voor nieuw. En dat lukt aardig, de afgelopen kleine 2 weken heb ik al 18 lo's gemaakt. Niet dat je het al ziet aan de papierbakken trouwens, daarvoor moet ik nog even doorgaan. Misschien moet ik het ultimatum een beetje aanscherpen? 50 lo's in 6 weken, zou dat lukken?
Hier is er in elk geval eentje:Sjoerd met 2 van zijn beste vrienden. Nee, de snorren zijn niet echt, die zijn er, op verzoek van de jongens, op gephotoshopt!

3 opmerkingen:

Renata van Miltenburg zei

Wat ziet je blog er mooi uit zo Roelien en wat en mooie foto van je 3 knullen!!

Groetjes, Renata

Lea zei

Wouw roelien, wat een productie 18 lo's in 2 weken tijd!!
Die van Ids op het Royal lemon forum vind ik helemaal top!

groetjes Lea

Diana zei

Dat vind ik nog eens een uitdaging, 50 layouts in 6 weken :) Ik vind deze al erg leuk, vooral de combinatie van verschillende papiertjes.