maandag 3 augustus 2009

Photoshoppen!

Na 4 weken vakantie heb ik nog geen pagina gescrapt. We zijn dan wel niet weggeweest, maar ik heb wel heerlijk geluierd, gewoon in de tuin, onder de parasol, met een boek en een groot glas ijskoude citroenlimo. Heerlijk veel gelezen dus, en gebarbequed, een keertje naar de speeltuin, zwembad of streekbos, maar verder vooral lekker niks doen. Ook niet scrappen dus. Vandaag is Rijkjan weer aan het werk gegaan, en Sjoerd en Ids zijn naar huttendorp. Deze week moet ik toch langzaam aan weer een beetje in het gewone ritme zien te komen vrees ik. De inspiratie voor scrappen ontbreekt nog een beetje, maar ik had wel zin om weer eens lekker te gaan experimenteren met photoshop. Een tijdje terug had ik me ingeschreven voor een gratis class van Jessica Sprague, en daar ben ik maar eens voor gaan zitten. En hoewel ik dacht de basisvaardigheden van photoshop wel te weten is er een wereld voor me opengegaan en heb ik enorm veel tips en truuks bijgeleerd. Het beviel me zo goed dat ik ook meteen heb ingeschreven voor 2 van haar andere classes: photo-editing en brush-abilities. Leuk, leuk, leuk!
Een probeerseltje:

3 opmerkingen:

Liezbeth zei

Ziet er goed uit zeg. Misschien had ik die cursus ook moeten doen,LOL. Vond je vorige post ook erg leuk en herkenbaar. Ik heb er maar 1 maar ik vraag me wel eens af hoevaak je wel niet moet wassen per kind ????? Vooral mooi weer en sporten, dan is het helemaal niet te geloven.

Nellie Hulsman-Lodders zei

Ziet er inderdaad goed uit, joh! Welk lettertype heb je gebruiikt voor je tekst en waar heb je die vandaan? En nog iets, waar kan ik me laten inschrijven voor zo'n workshop? Ik heb het idee dat er altijd wel wat te leren valt!

Kus,
Nellie

Dafna zei

Hallo,

Je kan er zoveel doen met photoshop.... en het resultaat is heel mooi.

Ik ben gek op puzzels, en heb met photoshop een grote puzzel wand decoratie voor mijn dochter gemaakt.

Groetjes,
Dafna
www.hobbypapervillage.nl