zondag 8 juli 2007

Een zee van tijd.

Dat heb ik vandaag: tijd in overvloed. En het is gek, maar ik weet even niet hoe die te vullen. Het lijkt wel of je meer doet naarmate je minder tijd hebt. En waarom zou je je ook druk maken als je niets hoeft. Geen kinderen die je aandacht vragen, geen eten wat op tijd op tafel moet staan, ik kan vandaag de hele dag op de bank blijven hangen (buiten zitten is helaas geen optie op het moment!). Maar toch wil ik wat doen. De kamers van de jongens zijn opgeruimd, en beneden is de inhoud van 3 kasten in dozen opgeborgen. Dus wat nu? Scrappen, misschien? De laatste maanden is er zeer weinig uit m'n handen gekomen, en eigenlijk heb ik gewoon even helemaal geen zin of inspiratie. Toch maar naar boven. Eens even kijken, er liggen inmiddels 4 kits van Jenni Bowlin op me te wachten. De eerste opengemaakt. Zoete pastelletjes, glitterletters en glitterbloemen. Zou ik zelf nooit gekocht hebben, want daar heb ik echt geen foto's voor. Hoewel: heb ik die foto's van de Keukenhof al af laten drukken? Ja dus, en ze blijken wonderwel bij dit papier te passen. Een paar schetsen erbij gepakt om een beetje op gang te komen. Voorla niet te moeilijk doen. Geen ingewikkelde technieken. De foto's spreken voor zich, en uitgebreide journaling hoeft hier ook niet bij. Het gaat lekker, erg lekker zelfs. En niemand die me komt storen. Voor ik het weet zijn er 4 layouts af. Simpel en snel, maar ik ben er blij mee. Heerlijk om weer wat gedaan te hebben. En omdat het toch zonde is om binnen te blijven met dit mooie weer pak ik de fiets en ga een stukje fietsen. Kijk, heb ik toch nog wat gedaan vandaag!

2 opmerkingen:

Nellie Hulsman-Lodders zei

4 LAYOUTS!! Ongelooflijk! Afgezien van het feit dat je natuurlijk ongestoord aan één stuk door kon gaan, lijkt het me best wel een uitdaging om inspiratie te vinden! De layout is in ieder geval schitterend geworden, Roelien! Echt een snelle en stijlvolle layout!

heidi zei

Dat is toch weer eens iets heel anders, zoete pastelletjes in jouw layouts! Maar heel leuk geworden, ik vind die bloemen super...